Subsidies Sanitaire installaties

Subsidies Sanitaire installatie Vermote

Nieuw bouwen of verbouwen, het is geen gemakkelijk proces waar heel wat voorbereiding aan te pas komt. Het is dan ook van groot belang dat je goed laat informeren door professionals desbetreffende de voorziene plannen die je wil maken.

Vermote is reeds enkele jaren gekend en erkend in en op de markt van sanitair en verwarming. Onze vak-technici hebben reeds heel wat ervaring opgedaan in het plaatsen, onderhouden en herstellen van sanitaire en verwarmingsinstallaties. De medewerkers worden regelmatig bijgeschoold zodoende een optimale service te verlenen.

De passie voor ons vak zorgt ervoor dat we de steeds veranderende markt van sanitair en verwarming op de voet volgen. Onze kennis van zake zorgt ervoor dat U heel wat correcte informatie en een bijbehorende offerte met scherpe prijzen zal krijgen kamagra oral jelly france. We zullen dan ook graag onze passie met u delen om uw dromen te realiseren

Tips voor verwarming en sanitair:

Indien je woning gaat verbouwen en je woonst is ouder dan 5 jaar, kan je genieten van de BTW-verlaging die dan 6% zal bedragen in plaats van 21%.

Inbreng van bepaalde investeringskosten op de jaarlijks belastingsbrief.

Informeer ook bij je plaatselijke gemeente of stad om te vernemen welke tussenkomsten en subsidies zij ter beschikking stellen voor hun inwoners.

Veelal kunnen deze gecumuleerd worden met de Vlaamse subsidies. Onderstaande links inzake (be)sparen en premies, kunnen reeds een eerste stap zijn in de goede richting.