Zonneboiler

Vermote, brengt de zon in huis

De medewerkers van Vermote denken steeds vooruit om onze klanten efficiënt te kunnen bijstaan in de steeds groter wordende markt van verwarmen.

Dit verplicht ons om in de eerste plaats na te denken hoe je de energievreters in en rond het huis kan reduceren tot het minimum.

Het verwarmen van water is er zo één, door dit met zonne-energie te doen kan je tot 70% van energiebudget besparen op het opwarmen ervan.

De zonnepanelen voor een zonneboiler zijn daarnaast veel efficiënter en goedkoper om te plaatsen dan deze voor elektriciteit. Wat opnieuw rendeert in het familiale maandbudget.

Het gemiddeld gezin van 4 mensen zal een warm waterinstallatie met een zonnecollector van 3m³ en een warmteboiler van 270 liter nodig hebben.

Men kan kiezen uit twee types zonnecollectoren die ervoor zorgen dat men het esthetische van de woonst kan bewaren en toch een optimaal renderen.

  • Vlakke collectoren, panelen met leidingen en collectoren die doorheen het hele paneel lopen en afgedekt worden met een glasplaat.
  • Vacuümbuiscollectoren, leidingen die door glazen buizen lopen in combinatie met een collector. Ideaal voorop plaatsen waar men de klassieke panelen niet kan monteren.

De technici van Vermote hebben reeds heel wat ervaring met adviseren en plaatsen van beide types zonneboilers, wij komen graag bij u langs met professionele raadgeving en vrijblijvende offertes.


Klik hier voor de contactgegevens van Vermote, sanitair en verwarming.

zonneboiler besparen op de warm water