Vloerverwarming

Vermote, warme vloeren

Vele mensen kiezen voor vloerverwarming om het esthetische karakter te bewaren in hun woning. Maar met deze manier van verwarmen kan men ook op economisch vlak voordeel doen op de energiekosten.

Door middel van gelijkmatige warmtestraling kan men de vloer evenredig verwarmen. Er is nauwelijks sprake van convectie omdat de vloer op lage temperatuur wordt verwarmd. Hierdoor is er een gelijke warmteafgifte in de ruimte en ontstaat er een optimale temperatuur. In tegenstelling tot klassieke verwarming zal de warmte met vloerverwarming niet naar boven stijgen maar zich verspreiden in de leefzones.

Indien u het volledig zonder radiatoren wil stellen moet het stralingsoppervlak voldoende groot zijn om u te kunnen verzekeren van goede verwarming buy levitra uk.

Er bestaat een een nat (in de chape) en droog (vooropgemaakte elementen) systeem waarin de verwarmingsbuizen worden bevestigd. De keuze uit beide systemen heeft het voordeel dat het bijna in elke woningkan worden geplaatst.

De technici’s van Vermote hebben de nodige vakervaring voor de plaatsing en de afwerking van vloerverwarming voor nieuwbouw of bestaande woningen. U zal verstelt staan van het eindresultaat.

De medewerkers van Vermote komen met plezier langs om u te informeren desbetreffende de mogelijkheden van vloerverwarming.

Klik hier voor Sanitair vermote installatie sanitair en verwarming.