Mazoutketels

Vermote, mazoutinstallaties

Voor velen onder ons blijft mazout een vertrouwde waarde die vooral gunstig is in prijs en gebruiksgemak. Je kan zelf je keuze maken desbetreffende de leveranciers en een gunstigste dagprijs van stookolie om je bestelling te maken.

Elke installatie bestaat uit een ketel en een brander waarbij je de keuze hebt uit de traditionele toestellen of de nieuwste generatie, namelijk de condenserende toestellen. Beide hebben een goed rendement maar de condenserende types zijn natuurlijk nog veel zuiniger wat een flinke besparing kan opleveren op het verbruik. De hoog rendement mazoutketels die voorzien zijn van optimaz of optimaz-elite label zijn zuinigst en meest milieubewust.

Het vooroordeel dat deze mazoutinstallaties niet veilig zijn is niet correct, het gevaar voor ontploffing is onbestaande door de verschillende veiligheidsmaatregelen en keurmerken die werden getroffen door de fabrikanten.

Onze verwarmingsinstallaties worden steeds met de grootste zorg opgeleverd en afgewerkt met kwalitatieve materialen, dit alles door geschoolde en vakbekwame medewerkers http://kamagrastores.net/kamagra/.

Bij Vermote staan we in voor plaatsen van zowel de traditionele toestellen als voor condenserende toestellen. Het is belangrijk dat deze toestellen goed worden onderhouden om een maximum van rendement en lange levensduur te verzekeren. Voor onderhoud en herstel van deze installaties hebben de vak-technici van Vermote reeds heel wat ervaring.

Bij ons kan u ook terecht voor een attest voor de aangewezen (twee) jaarlijkse reinigings- en onderhoudsbeurten die u moet uitvoeren.

De medewerkers van Vermote zullen u graag verder helpen met hun advies en ervaring zodat uw de beste keuze kan maken.

Klik hier voor de contactgegevens van Vermote, sanitair en verwarming.