Centrale verwarming

Vermote, een warm gevoel

Uit verschillende studies blijkt dat voor vele gezinnen de kosten voor het verwarmen van hun woning oploopt tot 60 à 70% van het energiebudget. Voor velen onder ons een serieuze investering die we jaar in jaar uit moeten betalen.

Het is dan ook van groot belang dat men goed nadenkt op welke manier dat men zijn huis wil verwarmen. Vreemd genoeg is dit niet voor elke consument gelijk en daarom is het belangrijk om je op een correcte manier te laten adviseren door vakspecialisten zoals technici van Vermote.

De alom gekende radiatoren en de steeds meer opkomende vloerverwarmingen worden in Vlaanderen nog steeds het meest gebruikt. Deze worden aangestuurd door een ketel of brander die naast de centrale verwarming ook het water kan opwarmen voor de badkamer en de keuken.

Daar er op dit ogenblik heel wat nieuwe manieren bestaan om je woning te verwarmen is het aangeraden om jezelf te laten bijstaan door ervaren vakmensen die de verschillende mogelijkheden en de structuur van je huis kennen. Het is vaak een klus die wat denkt en reken werkt kan inhouden, maar waarbij wij je kunnen helpen met het bepalen welke systemen aan je eisen voldoen.

Aardgas, elektriciteit, mazout en in steeds minder mate propaan zijn de meest gebruikte brandstoffen om de woning te verwarmen, de keuze hangt af van de mogelijkheden van de woonst en daarna persoonlijke voorkeur. Onze ervaring is een meerwaarde voor de keuze die je wilt maken voor het type brandstof discount levitra

Modern of klassiek, het uitzicht van het type verwarmingselement straalt niet alleen warmte uit maar bepaald ook het uitzicht van huis binnenin. Bij Vermote is er een ruime keuze van radiatoren die past in elk zijn budget. Vloerverwarming is iets duurder maar kan door correcte plaatsing al snel worden terugverdiend door een lager energieverbruik.

Zoals je ziet zijn er verschillende parameters die je in acht moet nemen om een optimale verwarmingsinstallatie te plaatsen die snel renderen en zodoende een besparing op te leveren waardoor je investering sneller kan terugverdienen

Onze medewerkers van Vermote staan u graag bij met advies en hun dagelijkse ervaring.

Klik hier voor de contactgegevens van Vermote, sanitair en verwarming.

 

Centrale verwarming VermoteVerwarming CV VermoteVerwarmingsinstallaties VermoteVermote Vloerverwarming