Badkamer renovatie

Vermote, waterplezier

In elke woonst is de badkamer een ruimte die veelvuldig gebruikt wordt door de alle gezinsleden. Of je nu kiest voor functioneel of eerder voor warme aangeklede badkamer, bij Vermote adviseren we je graag desbetreffende de juiste materialen en producten.

Wil je een totaalrenovatie of kies je voor andere accenten, onze vak-technici staan paraat om uw badkamer om te toveren in uw eigen (droom)visie.

Voor elke renovatie overlopen wij met u uw plannen om ervoor te zorgen dat u geen extra of onnodige kosten moet maken. Inloopdouche of bad, 1 of 2 lavabo’s, kranen of de locatie van de verlichting en stopcontacten, het zijn allen belangrijke factoren die u in acht moet nemen om de ruimte maximaal te benutten.

De technici van Vermote hebben ervaring met nieuwbouw en bestaande woningen, dus ook uitbreken van oude badkamers kan u via ons laten uitvoeren.

Daarnaast is er de allesbepalende factor budget, die moet gerespecteerd worden cheap cialis online. De keuze is legio inzake badkamermeubels, kranen, douches, toiletten, … maar verschilt ook enorm in prijs.

Onze vakbekwame medewerkers helpen u graag met uw materiaalkeuzes en hun voor- en nadelen.

We maken u vrijblijvende offertes en bespreken deze nadien zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. U kan rekenen op onze sterkte combinatie van ervaring en vak-technici die een passie hebben voor het vak.

Vraag ook meer informatie in verband met Vlaamse renovatiepremie en of u recht hebt op de verlaagde btw-tarief van 6%.

Klik hier voor de contactgegevens van Vermote, sanitair en verwarming.